Анализаторите от Wall Street през юли-август подобриха прогнозите си за

...
 Анализаторите от Wall Street през юли-август подобриха прогнозите си за
Коментари Харесай

Прогнози дават шанс за печалби на компаниите в САЩ за първи път от две години

 Анализаторите от Wall Street през юли-август усъвършенстваха прогнозите си за облагата на фирмите, включени в изчисляването на показателя S&P 500 за настоящото тримесечие, което не се е случвало от 2021 година Това се твърди в доклад на аналитичната компания FactSet

От началото на юли до края на август прогнозите за междинна облага на акция са нарастнали с 0,4% за третото тримесечие и с 0,6% за четвъртото, регистрира финансовите анализатори. По предписание прогнозите за облагите се утежняват с наближаването на отчетния сезон, отбелязва MarketWatch. Напоследък обаче вложителите са оптимисти за стопанската система на Съединени американски щати, изключително откакто Федералния запас предвижда " видимо закъснение " на икономическия напредък вместо криза.

Освен това предходната седмица беше оповестен августовският отчет за пазара на труда в Съединени американски щати, който демонстрира умерено нарастване на броя на работните места и нарастване на безработицата до 3,8%. Някои анализатори считат, че това са тъкмо числата, които Федералния запас е желал да види, преди да реши да приключи цикъла на повишение на лихвите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР